Mijn naam is Marianne Affourtit-Zweedijk en ik ben 53 jaar. Mijn hele leven ben ik bezig met sport en bewegen. Vanaf 1990 heb ik diverse aerobic opleidingen gevolgd. Ik heb o.a. lessen in fat burning steps, body shape, Pilates en power steps voor mannen, gegeven. Mijn lessen combineerde ik met diverse vormen van yoga. Ook begeleidde ik mannen en vrouwen af te vallen door middel van trainen en daarbij goed in shape te komen en te blijven.

Ook tijdens mijn jaren reizen (Curaçao en midden Amerika) ben ik doorgegaan met les geven, in hotels en sportscholen en heb daar veel nieuwe ervaringen opgedaan. Bij terugkomst heb ik mijn man ontmoet, we runnen nu samen 20 jaar restaurant Affourtit eten & drinken in Amsterdam-Zuid.

We wonen nu 14 jaar in Friesland, ik heb het roer omgegooid en ben full-time begonnen met yogalessen te geven. Begin maart ben ik mijn yogastudio Sweet Flow in Wijckel gestart om vrouwen en mannen, jong en oud, meer in contact te brengen met yoga. (privé lessen ook mogelijk)

Yoga heeft mij positief veel gebracht en artrose in mijn schouders verminderd. Ik heb verschillende workshops gedaan en heb mijn diploma yin module 1 gehaald. Meerdere workshops gaan zeker volgen! Ik creëer nu mijn eigen yin yogales met pilates, aromatische oliën en voorhoofd massage.

Hoop je snel te mogen begroeten in mijn Yogastudio Sweet Flow

Namastè Marianne