Mijn naam is Marianne Affourtit-Zweedijk en ik ben 56 jaar. Mijn hele leven ben ik bezig met sport en bewegen. Vanaf 1990 heb ik diverse aerobic opleidingen gevolgd. Ik heb o.a. lessen in fat burning steps, body shape, Pilates en power steps voor mannen en vrouwen gegeven. Mijn lessen combineerde ik met diverse vormen van yoga. Ook begeleidde ik mannen en vrouwen af te vallen door middel van trainen en daarbij goed in shape te komen en te blijven.

Ook tijdens mijn jaren reizen (Curaçao en midden Amerika) ben ik doorgegaan met les geven, in hotels en sportscholen en heb daar veel nieuwe ervaringen opgedaan. Bij terugkomst hebben mijn man en ik samen 22 jaar restaurant Affourtit eten & drinken in Amsterdam-Zuid gerund.

We wonen nu 18 jaar in Friesland, ik heb het roer omgegooid en ben full-time begonnen met yogalessen te geven. Begin maart 2020 ben ik mijn yogastudio Sweet flow in Wijckel gestart om vrouwen en mannen, jong en oud, meer in contact te brengen met yoga. (privé lessen ook mogelijk)

Yoga heeft mij positief veel gebracht en artrose in mijn schouders verminderd. Ik heb verschillende opleidingen gedaan; yin yoga, aerobic, module 1 ademhaling en reiki 1. En meerdere workshops!

Ik creëer nu mijn eigen yin yogales met pilates, eigengemaakte gezicht oliën  Reiki en klanksensatie.

Hoop je snel te mogen begroeten in mijn Yogastudio Sweet Flow

Namastè Marianne